Clanul – Sezonul 2 Episodul 5 Online 19 Martie 2023

Te invităm să vezi acum, noul serial românesc CLANUL, în fiecare zi de duminica. Urmărește aici Clanul Sezonul 2 Episodul 5 online in reluare difuzat de PRO TV pe 19 Martie 2023.

Confruntarea pe care Macelarul o are in mod direct cu Constanteanu pare sa la aduca amandurora probleme caci din umbra comisarul ii pandeste insa nu pot actiona din pricina aparitiei neasteptate a mai multor persoane, Pelicanu a aflat ca dorinta sa de a conduce intregul clan nu pare sa-i fie indeplinita curand caci uciderea lui Bebe a fost pusa la cale chiar de catre Tudor iar acum ca a vazut cu adevarat intentiile fiecaruia Bebe il considera omul sau de baza si fiul sau urmatorul chiar mostenitor pentru tot ce are, Bebe il confrunta pe Constantean si-i spune fara arme ca daca nici acum nu are curajul sa il impuste atunci nu are ce conditie sa-i mai ofere.

Planurile insa au fost date peste cap de intervenita lui Costoiu care au si aparut, David pare sa se foloseasca de macelaru si il pune pe tava agentilor pe Constanteanu care a fost gasit cu arma la el, Pelicanul a fost gasit si el inarmat iar acesta pare sa colaboreze cu politia atunci cand i se cere sa execute un anumit ordin, Sergiu este impresionat de faptul ca tatutul sau traieste, Bebe ii spune lui Costoiu ca pentru prima data au actionat inainte de termen si asta inseamna adevarata politie iar problema este ca nu este siguranta pe strada, si chiar i-au vandalizat masinile motiv pentru care s-a ajuns astfel.

Clanul sezonul 2 episodul 5 din 19 martie 2023 HD

Auzind probabil ca Bebe a murit Constanteanu a venit sa se faca sef pe toti insa intregul sau plan nu a fost asa cum s-ar fi asteptat, insa acesta nu poate sa justifice prezenta sa mai ales ca a venit cu arme periculoase la el, Bebe incearca sai l scape pe Pelicanu iar acesta spune ca trebuie sa plateasca indiferent. Planurile incep usor sa se schimbe mai cu seama ca unii subalterni isi doresc cu orice pret sefia iar Pelicanul este primul pe lista care doreste sa preia rolul lui Bebe, prins fiind de oamenii lui Costoiu Sergiu omul de baza a lui tatutu are sa afle ca acesta de fapt a murit totul fiind cumva pus la cale de o razbunare Pelicanul este de parere ca nu este timp de jelit dupa macelaru caci clanul lui niciodata nu va pierde in fata dusmanilor si se autoproclama noul sef pentru fiecare.

Disparitia brusca a lui Bebe din peisaj atrage dupa sine multe schimbari printre care lupta de razbunare dar si cea pentru avere, Vera iis pune Magdei ca toate eforturile sale sunt in zadar caci testamentul tatalui ei nu specifica cumva ca ar face parte si ea din el, aceasta pare sa fie demoralizata iar setea de razbunare pe asa zisa fiica a macelarului care i-a luat totul abia incepe, Florinel fiul lui Bebe apare in peisaj alaturi de mama lui insa probabil cu alte planuri. Asadar, va invitam sa urmarim impreuna in fiecare seara de duminica Clanul sezonul 2 Episodul 5 disponibil acum spre vizionare pe blogulmeu.net difuzat astazi 19 martie 2023 de la ora 19.00 imediat dupa prognoza zilnica de meteo si pe ProTv.

Etichete: Clanul 19 Martie 2023, Clanul Ediția 19 Martie 2023 Online, Clanul Sezonul 2 Episodul 5 Online 19 Martie 2023, Clanul Sezon 2 Episod 5, Clanul Sezon 2 Episod 5 Online in Reluare

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *