De ce My Name ar putea fi următorul mare succes coreean Netflix

My Name a fost lansat pe platforma Netflix fara prea multa promovare. Dar, a ajuns deja sa fie unul din cele mai privite seriale de pe platforma. Suntem oare confruntati cu un sucees neasteptat?

Se pare ca serialul despre care toata lumea vorbeste, Squid Game a fost rampa de lansare pentru serialelele coreene prezente deja pe platforma Netflix. My Name este cu siguranta titlul care confirma aste din plin si chiar daca nu a benefciat de o promovare prea mare, a devenit deja cea mai populara productie de pe platforma.

Deci cei care sunt in cautarea unor noi seriale la care sa se uite pe Netflix, My Name este fara doar si poate un must see. Ar putea sa fie un alt mare succes la care nimeni nu se astepta, dar pe care toata lumea il va aprecia, fara doar si poate. Si chiar daca nu va depasi peste 130 de milioane de vizualizari ca si Squid Game, este un alt serial bun coreean care trebuie sa fie descoperit.

Ce poveste spune serialul My Name?

In primul rand, povestea din My Name nu are nimic de-a face cu cea din Squid Game. Acesta este primul lucru care trebuie clarificat. My Name spune povestea unei tinere al carei tata, un traficant de droguri, a fost ucis. Dupa acest eveniment, ea decide sa se alature puternicului lider al organizatiei pentru care lucreaza tatal ei si sa se infiltreze in politie sub ordinele lui.

Facand acest lucru, ea descopera secrete si se apropie de adevarul despre identitatea ucigasului tatalui ei, dar nu tot ceea ce afla ea ii corespunde asteptarilor. Este un serial cu opt episoade, plin de actiune si plin de suspans, care are deja un rating de la fani de 8,2, acelasi ca si serialul Squid Game.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *