Donde Caben Dos: o noapte nebună, plină de oportunități

In acest sezon de iarna, Netflix ne creste temperatura cu comedia spaniola Donde Caben Dos. O noapte de sex si de oportunitati in care, in cele din urma, fiecare va gasi ce cauta.

Cinci povesti care se incruciseasza, in cursul unei nopti bogate in sex si oportunitati. Si, nimic nu se intampla conform planului, toata lumea ajunge sa gaseasca ceea ce cauta. Acest synopsis scurt este de ajuns sa ne determine sa urmarim acest film. Se ia un cuplu care isi doreste sa scape de rutina, un tanar dezamagit de ultima sa relatie, o iubita care urmeaza sa se casatoreasca in cateva ore si care isi cauta disperata inelul de logodna pierdut si un verisor care isi regaseste verisoara si toate aceste persoane se reunesc intr-o noapte intr-un club de swingeri. Mai raman doua cupluri de prieteni al caror plan de cina se transforma intr-o veritabila orgie.

Si, dupa cum anunta si synopsisul, nimic nu se petrece conform planului. Nu vrem sa va dam prea multe detalii ca sa nu stricam surpriza. Vor fi o multime de rasturnari de situtaii, una dupa alta, atata va putem spune. Insa, in cele din urma toata lumea va gasi ce cauta. O comedie centrata pe implinirea sexuala care are meritul de a ne distra si asta fara sa cada in vulgar. Si, daca dialogurile sunt mai degraba crude, nuditatea este in schimb aproape absenta de pe marele ecran.

Sa nu va ganditi ca va aflati in prezenta unui film porno. Spre deosebire de alte productii spaniole precum Valeria, acest film nu pune accentul pe nuditate insa vorbeste despre sex fara complexe.

Din distributia acestui film fac parte actori precum María León (« La Casa de las Flores« ), Alvaro Cervantes (El Tiempo Que Te Doy ), Ana Milán, Anna Castillo (Paquita Salas ), Veronica Echegui (Unknown Origins«), Ernesto Alterio (I Love You, Stupid), Luis Callejo, Raul Arévalo, Carlos Cuevas (Alquien Tiene Que Morir ,  45 Tours ) si Melina Matthews (Warrior Nun ).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *