Love Me Instead: o dramă turcească superbă de văzut

Una din noutatile saptamanii pe Netflix soseste direct din Turcia, odata cu filmul Love Me Instead, realizat de catre Mehmet Ada Oztekin. O drama sentimentala superba.

Zilele noastre, Turcia. La trei ani de la condamnare la inchisoare, Musa obtine o permisiune de iesire, pentru 24 de ore, pentru a merge sa se intalneasca cu fiica sa Yonca. Insotit de Sedat, un gardian de inchisoare, in pragul pensionarii, Musa se pregateste psihic pentru intalnirea cu cea pe care abia o cunoaste, fiica sa. Nascuta in urma unui “accident”, in timpul unei seri stropite cu alcool, tanara locuieste impreuna cu mama sa, bolnava de Alzheimer. Insa, odata ajuns la fata locului, o noua tragedie va da peste cap planurile acestui tata in cautare de mantuire….

Nu vom spune mai multe insa intelegem inca de la inceput ca vizita nu se deruleaza deloc confom planului. Gardianul de inchisoare este interogat la randul sau in incercarea de a intelege ce s-a intamplat la fata locului, ce a declansat aceasta tragedie. Intre interogatoriu si flashback-uri succesive, povestea se dezvaluie incetul cu incetul, intr-un ritm mai degraba lent, in tonalitate cu drama sentimentala care ni se deruleaza in fata ochilor.

Primii pasi in acest cartier mizerabil, cangrenat din cauza infractorilor si traficantilor de droguri ne arata ca nimic bun nu are cum sa se intample. Insa, totul pare sa se deruleze perfect in acest film. Insusi Sedat are propriile sale probleme sentimentale, cu fiica sa si este extrem de binevoitor cu Musa. Acesta din urma, o regaseste, pe langa fiica sa, pe fosta sa iubire, Nuriye, care a stiut sa aiba grija de ea. Urmeaza o multime de rasturnari de situatie, pe cat de tragice pe atat de neasteptate, care va conduce filmul Love Me Instead spre un final plin de speranta.

Love Me Instead este o drama superba care se adauga catalogului de productii turcesti de calitate deja disponibile pe Netflix.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *